Vind eksklusiv plads til visning af filmen Rush

Du kan stadig nå det. Tirsdag er sidste dag. Vores smukke skribent Lea, der står bag Formulafashion.dk, skal ind til en eksklusiv visning af filmen Rush. Vi har fået lov til at invitere to personer med hende ind og se den mest spændende film for racerfans i årevis.

Screenshot fra filmen Rush . Copyright Universal Studios

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/8 2013 klokken 17:08

Har du tid fredag den 30. august klokken 9.30, så har du muligheden for at komme med vores kønne skribent Lea ind og se filmen Rush to uger før premieren den 12. september.

United International Pictures har givet os lov til at invitere to læsere med ind og se filmen før tid.

Niki Lauda og Rush-instruktør Ron Howard
Copyright Daimler Benz


Filmen Rush har været ventet blandt Formel 1-fans siden det kom frem, at Ron Howard skulle stå bag filmen, og at den skulle handle James Hunt og Niki Lauda med specielt fokus på 1976-sæsonen. De udsendte trailere har fået mundvandet til at løbe, og den ser unægtelig ud til at være et rigtig godt bud på den bedste racerfilm endnu.

Visningen vil foregå på UIP’s domicil i København, og den er underlagt visse embargo-regler, der bl.a. betyder at du ikke må gå ud og lave en anmeldelse af filmen før filmens officielle premieredato. Kan du leve med dette, så kan du blive en af de to heldige.

Det eneste du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål: Ved hvilket løb vendte Niki Lauda tilbage til Formel 1 efter den katastrofale ulykke på Nürburgring?

Freddie Hunt med James Hunts M23

Du skal sende svaret til konkurrence@bmf1.dk senest den 20. august. De to vindere vil blive kontaktet direkte med informationer og adresse.

Vi takker United International Pictures for denne unikke mulighed.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Raikkonen rygtes til Ferrari Ricciardo annonceres på Spa »