Belgiens GP: 3. frie træning: Vettel hurtigst

Regnen udeblev under weekendens sidste frie træning til glæde for kørerne og de mange fremmødte fans, men de skal ikke gemme regnvejrsdæk og paraplyer for langt væk.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 24/8 2013 klokken 12:08

Vejrudsigten forud for dagens begivenheder på Spa lovede vaskeægte Spa-vejr – nemlig byger. Da bilerne kørte ud på banen til weekends sidste frie træningssession var det dog på en tør asfalt, og det blev den sådan set ved med at være træningen ud.

Dagens hurtigste mand var den regerende verdensmester Sebastian Vettel. Han satte samtidig også weekends hurtigste tid på 1:48.327. Fernando Alonso blev 3. frie trænings næsthurtigste kører.

Noget kunne desuden godt tyde på, at McLaren har fået løst nogle af deres (mange) problemer. Jenson Button sluttede i hvert fald med en flot tid på 1:48.882, hvilket var nok til at gøre ham til 3. frie trænings 5. hurtigste mand.

Lewis Hamilton havde ikke den bedste dag i går, og desværre for ham og Mercedes så det heller ikke helt godt ud i dag. Efter 1. og 2. frie træning sagde sidste Grand Prix’s vinder følgende på Facebook og Twitter:

”Vi har en del arbejde foran os i aften for at få bilen føles helt rigtig, men samlet set var i dag en rimelig start på weekenden. Bilen føles meget anderledes her med det lave downforce set-up i forhold til i sidste løb, og vi er nødt til at forfine nogle få områder for at få styr på balancen. Vi var i stand til at lave nogle gode lange ”long runs” i dag, og det er det vigtigste forud for løbet. Vi har tid til at foretage de nødvendige ændringer, så jeg er optimistisk i forhold til, at vi i morgen vil se en forbedring! ”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Kvalifikation: Hamilton på pole Belgiens GP - Løbet: Flyvende Vettel vinder igen »