Ferrari har heste nok

Rygter om at det er Fernando Alonso, der kører Ferrari holdet, mere end Stefano Domenicali, har intet på sig, hvis du spørger Stefano Domenicali. ”Det har intet som helst på sig. Det er en holdsport og sådan fungerer det også her!”

Stefano Domenicali . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/8 2013 klokken 13:08

Efter Fernando Alonso udtalte, at det han ønskede sig mere end noget andet i fødselsdagsgave var en andens bil, har der været rygter fremme om, at han var på vej væk fra Ferrari, eller at han i det mindste forsøgte at få holdet mere over på sin egen side, fremfor Stefano Domenicalis.

Men direkte konfronteret med dette op til Ferraris hjemme Grand Prix på Monza om lidt over en uge, afviser den sympatiske italiener pure rygtet.

”Nej, nej, jeg kan klart afvise dette rygte,” kom det fra ham under et interview med Formula1.com.

”Formel 1 er en holdsport, og det er ikke en sport man vinder eller taber i alene,” understregede han.

”Formel 1 er et super konkurrencepræget miljø, hvor du er en helt, når du vinder og et nul, når du taber, og for Ferrari er der ikke rigtigt noget imellem, så derfor skal vi være sikre på at vi står sammen for at vinde.”

Stefano Domenicali er under hårdt pres fra toppen i Ferrari for at leverer resultater, og selvom Alonso har været tæt på at sikre sig titlen to gange for Ferrari, er det konstruktørenes mesterskab, der gør mest ondt på det stolte italienske hold, der skal tilbage til 2008 for at finde den seneste titel.

Ferrari præsident, Luca di Montezemolo, har på sin typiske frembrusende måde udtalt, at han er bange for, at der er nogen på holdet, der er for bløde, henvisende til Stefano Domenicali, men Domenicali selv afviser, at han er for blød og han tilføjer, at det er forståeligt, at di Montezemolo reagerer sådan efter en skidt periode.

”Der skal ikke flere til at styre holdet, og jeg er sikker på, at jeg er den rigtige, så jeg er lidt ligeglad med rygterne,” sluttede Stefano Domenicali.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP, løbsresumé: Vettel vinder Bliver Massa endnu et år? »