Ecclestone: Vi har kontrakt med Pirelli

Bernie Ecclestone har slået spekulationer i jorden omhandlende muligheden for, at Michelin kunne være på vej tilbage til F1 fra næste år, og insisterer på, at han har papirer på en aftale med Pirelli.

Pirelli dæk . Copyright Pirelli

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 1/9 2013 klokken 11:09

Rygterne florerede i de seneste uger, og FIA skulle angiveligt have fået grønt lys til at sende et tilbud ud til den franske dækfabrikant og derved have startet processen.

Men Ecclestone er sikker på, at han og Formula One Management har en aftale i stand med Pirelli omkring næste år, som allerede er bindende, også selvom FIA ikke har en lignende kontrakt.

Til speed.com udtaler Ecclestone:

"FOM og Pirelli har en aftale." Adspurgt om den manglende kontrakt mellem Pirelli og FIA udtaler han:

"Jeg mener ikke, vi har brug for en. FIA's rolle er, at de regulerer. De regulerer alle regulativer der er indgået aftale om."

Ifølge Ecclestone behøver Pirelli heller ikke bekymre sig om en dækkrig, hvis Michelin mod forventning alligevel skulle vælge at træde ind i sporten.

"Fordi de (Pirelli) vil vælge de teams, de mener kan vinde, og de vil betale dem langt flere penge i modsætning til de andre teams. Vi har en aftale med Pirelli ligemeget hvad."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lopez: Penge styrer ikke Kimi McLaren fejres på Monza »