Italiens GP: Vejrudsigten

Vejrudsigter er ikke en præcis videnskab, hvilket tydeligt fremgår, når man ser på udsigterne for det kommende Grand Prix på Monza banen udenfor Milano. Dog er alle enige om sol og høje temperaturer fredag og lørdag.

Monza 2011 . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/9 2013 klokken 09:09

Ofte ser vi frem til regnvejrsløb, som kan give ekstra spænding og uforudsete vindere, men når vi kommer til Monza, er det sol og sommer der tæller, da en stor del af BMF1 skribenterne har valgt at finde vej til den legendariske italienske bane i Monza park for at overvære løbet LIVE.

Fredag byder på en smuk klar himmel og temperaturer på omkring 27 grader og svag vind.

Lørdag skal vi overvejre kvalifikationen i lige så dejlige temperaturer som fredagens 27 grader, med mulighed for at den løftes et par grader.

Søndag til løbet er der så lidt mere tvivl om hvilken vej, vejret vil gå. Dog ser det ud til, at det bliver endnu en sommerdag, med mulighed for endnu højere temperaturer end de foregående to dage. Men den officielle Formel 1 hjemmeside, Formula1.com, melder at det bliver regn og ”kun” 27 grader.

Uanset om der kommer nedbør søndag, ser vi frem til et spændende løb i Monza park.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Vejret Singapores GP: Vejrudsigten »