Alonso med vigtig information snart

Ferrari-esset Fernando Alonso har skrevet på sin Twitter, at han vil komme med vigtig information snart. Om det er, at han skifter til Red Bull, må vi vente at se.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/9 2013 klokken 12:09

Der er ikke mange, der er i tvivl om, at Fernando Alonso ikke er tilfreds med situationen hos Ferrari, men at han skulle være så utilfreds, at han vil bryde sin kontrakt med holdet, er noget helt andet.

Spanieren har en kontrakt med Ferrari, der løber til og med 2014 sæsonen, men er blevet sat i forbindelse med det ledige sæde hos mestrene fra Red Bull efter denne sæson.

Hverken Alonso, hans manager eller Christian Horner vil udtale sig om, hvorfor Alonsos manager var på besøg hos Red Bull i Budapest, men Horner har bekræftet, at der er åbnet nye muligheder op omkring sædet, som han ikke havde forventet.

Alonso tilsætter nu lidt ekstra benzin til bålet ved at komme med et Tweet: ” "I have important news coming these days ... Stay tuned here on Twitter and on the Web.. !!!”

Nu bliver det spændende!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren fejres på Monza Alonso nu som holdejer »