Massa til Williams?

Selvom der er mange der mener, at Felipe Massa har fået for lang snor i Formel 1, er der stadig hold der er interesseret i at hyre ham til 2014-sæsonen. Williams er nu et af holdene, der spekuleres i.

Sir Frank og Claire Williams . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/9 2013 klokken 15:09

Williams F1 er et af de mest vindende hold på gridden gennem tiderne, men holdet har været ude i en stærkt nedadgående retning, siden BMW forlod dem og efterlod dem med et stort gabende økonomisk hul.

Dog viser de til tider, at de kan noget med en Formel 1 racer, men bare mangler de rigtige til at udføre jobbet for dem.

Maldonado er helt sikkert en hurtig mand, men han mangler erfaring til at udvikle den komplekse racerbil, hvilket endnu mere kendetegner Bottas.

Set i lyset af det vil det give god mening, hvis Williams hyrer Felipe Massa fra næste sæson, nu hvor han ikke længere skal køre for Ferrari.

Så set fra Williams side er det godt, men er Williams godt nok til Massa?

Massas manager har tidligere udtalt, at Massa ikke bliver i Formel 1, hvis det ikke er et tophold, han skal køre for og heller ikke, hvis han ikke bliver førstekører. Spørgsmålet er så, om Todt mener, Williams er et tophold?

Hvis det bliver Massa og Williams, er der i det mindste stor chance for, at Massa bliver førstekører, da det ser ud til, at det er Maldonado, han i givet fald skal erstatte. Således vil Massa blive holdkammerat med Bottas, der i år kører sin første sæson i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin tættere på titlen Sainz Jr ude af Toro Rosso-kampen »