Ecclestone tror Vettel får det svært i 2014

Nye regler omkring aerodynamik og nye motorer betyder, at Formel 1 bilerne i 2014 bliver så markant anderledes, at den Adrian Newey- designede Red Bull racer mister sit forspring. Det giver Mercedes og Ferrari en chance for at komme tilbage i kampen.

Bernie Ecclestone og Sebastian Vettel snakker på gridden . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2013 klokken 10:09

”I 2014 tror jeg ikke, det bliver den bedste kører der vinder, men dem som har lavet den bedste bil,” udtalte Bernie Ecclestone i et interview omkring den kommende sæson.

”Sebastian Vettel er godt på vej til at sikre sig sin næste titel, men jeg tror næppe, at hans dominans vil fortsætte ret længe,” tilføjede han.

”Lige nu giver han ikke Hamilton og Alonso mange chancer, så det er svært at se, at de kan ændre på noget i år,” sluttede han.

Bernie Ecclestone lader dog til at glemme, at hvis der er en, som kan læse et aerodynamisk reglement og omsætte det optimalt, så er det netop Adrian Newey. Dog lykkedes det jo for Brawn at komme med noget, som selv Newey ikke havde set, så måske kan Mercedes igen skabe en sensation i 2014.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Motorsportslitteratur med rabat Felipe tæt på Lotus sæde »