• Forside

Kubica igen foran i 2. frie

Selvom samtlige 29 kørere var på banen, så var det igen Robert Kubica som var hurtigst i Canada. Hjemmebane-yndlingen, Jacques Villeneuve, var dårligst af de 3 BMW Saubere på en 10. plads.

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 23/6 2006 klokken 21:06

Træningen blev, som sædvanlig, mest brugt til at teste opsætning, men i morgen vil det kun handle om at sikre den bedste startplacering på gridden.

Kubico blev efterfulgt af Fernando Alonso, som på søndag går efter sin 4. sejr i træk. Michael Schumacher blev en skuffende nr. 15, lige foran sin lillebror (Ralf Schumacer, red.).

Begge træninger blev kørt i tørvejr med en banetemperatur på over 30 grader. Vejrudsigten har truet med mindre byger i løbet af lørdagen, men på søndag bliver det tørt og meget solrigt.

I morgen køres den frie træning klokken 16 og kvalifikation kan følges på Zulu fra 18:55. Husk at vi altid har en komplet tv-oversigt, og i disse uger er har vi også tiderne for hvornår fodboldkampene transmitteres.

SMS:
Har du ikke mulighed for at se kvalifikationen eller løbet, kan du få tilsendt resultatet via vores SMS -service. Vi er de eneste i Danmark der tilbyder SMS med løbsresultatet. Tjek derfor hvordan du tilmelder dig.

Se alle tiderne hér.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER