Sauber og Barrichello?

Til trods for to års fravær afviser Sauber ikke at kunne være interesserede i at skrive kontrakt med Rubens Barrichello.

Nico Hulkenberg . Copyright Sauber Motorsport

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 3/10 2013 klokken 17:10

Vi kender alle Rubens Barrichello fra hans tid hos Ferrari som makker til Michael Schumacher, der gjorde hvad der blev sagt og forventet, som den kontroversielle andenviolinists job nu indebærer.

Derefter røg Barrichello til det nystartede Brawn GP og oplevede stor fremgang og måske sin karrieres højdepunkt, indtil han skiftede til Williams og forlod Formel 1 i 2011.

Siden da har Barrichello forsøgt sig i IndyCar med middelmådig succes, hvorefter han gav sig i kast med journalistik og TV.

Rygterne svirrer nu om, at Barrichello med sin enorme erfaring kunne være en mulig option for Sauber i 2014, og det er ikke et rygte som teamchef Monisha Kaltenborn dementerer:

"Der er nogle muligheder derude. Vi ved, hvad Rubens Barrichello har, hans erfaring, og vi ved at han ønsker at komme tilbage. Så lad os se", slutter hun.

Det eventuelle hul i Saubers kørerbesætning, som Barrichello ville kunne udfylde, vil opstå hvis det lykkes Nico Hülkenberg at finde et andet team.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Koreas GP uden Räikkönen Hold øje med: Lewis Hamilton »