Oplev Formel 1 sæsonafslutningen LIVE

BMF1 har endnu engang formået at strikke en Formel 1 tur sammen til vores læsere i samarbejde med Formula1club.dk. Læs her hvorfor det er os, du skal tage med for at opleve sæsonafslutningen i Brasilien.

Pedro de la Rosa . Copyright HRT F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/10 2013 klokken 11:10

Formel 1 er en sport der skal opleves, hvilket alle der har oplevet et Formel 1 løb LIVE kan skrive under på.

Når man så tilmed kan få muligheden for at opleve sæsonafslutningen og se og høre Formel 1 bilerne med V8 motorer for sidste gang, er det bare om at gribe chancen.

Brasiliens Formel 1 Grand Prix bliver afviklet på den legendariske Interlagos bane ved São Paolo, der også lagde asfalt til det første Grand Prix tilbage i 1971.

Felipe Massa kører sit sidste løb for Ferrari i år i Brasilien. Copyright Ferrari

Når man tager den lange tur til Sydamerika, skal der dog andet til end Formel 1, hvorfor Formula1club har sikret jer en masse oplevelser på den 10 dage lange tur.

Midt i den triste vintertid er der således mulighed for at besøge den fantastiske strand, Copacabana, som Beach Boys synger så herligt om. En strand der ikke ligefrem er kendt for at de smukke brasilianske piger svøber sig ind i alt for meget tekstil.

Yderligere er der guidede ture rundt i byen og mulighed for at besøge den imponerende Kristus statue på toppen af bjerget.

Turen begynder i Københavns lufthavn den 16. november, og I er hjemme igen den 26. november.

Book rejsen direkte på Formula1club.dk og oplys BMF1 som rabatkode, hvorved I får 500 DKK i rabat på denne enestående rejse.

Anvend dette link for at komme direkte til bestillingssiden: Brasiliens Grand Prix

Webber slutter sin kariere i Formel 1 i Brasilien, nok med et mesterskab til Red Bull Copyright Getty Images/Red Bull Racing

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tag med Bil Magasinet til F1 i Abu Dhabi BMF1 rejser med jer i 2014 »