Vi kæmper for Kevin

McLaren gør for øjeblikket alt hvad de kan for at få en af deres to young drivers i Formel 1 i 2014. Det udtaler Martin Whitmarsh.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 9/10 2013 klokken 15:10

Vi er rigtig mange danske Formel 1 fans, som krydser alt hvad der overhovedet kan krydses, for at få danske Kevin Magnussen i Formel 1 til næste år. Men det er lettere sagt end gjort.

McLaren siger godt nok, at de gør alt hvad der står i deres magt for at få både Kevin Magnussen og Stoffel Vandoorne i Formel 1 til næste sæson. I den forbindelse har Martin Whitmarsh og hans kollegaer fra McLaren efter sigende både været på besøg hos Force India, Lotus og Marussia.

Ikke mindst ideen om at skaffe Little Mag et sæde hos Force India har været et omdiskuteret emne på det seneste. Disse rygter har især fået hjul at køre på, eftersom Force Indias nuværende kører Paul di Resta ikke har skaffet holdet de ønskede resultater i år.

Vijay Mallya Copyright Sahara Force India

Force Indias teamchef Vijay Mallya er dog ikke helt overbevist endnu:

”Vi har et konkurrencedygtigt hold for øjeblikket, men det er usandsynligt, at vi vil træffe nogen beslutninger (omkring 2014), før det indiske Grand Prix”.

Martin Whitmarsh Japans Grand Prix 2012 copyright McLaren Group

For Vijay Mallyas hold handler det dog ikke kun om, hvorvidt deres nuværende kørere præsterer eller ej. Det handler også om, hvorvidt de får lov til at forlænge deres nuværende tekniske partnerskab med McLaren. I den forbindelse påpeger Whitmarsh, at en kontrakt med Kevin Magnussen kan vise sig at blive en afgørende faktor:

"De ønsker at udvide, men det har vi endnu ikke lavet en aftale om”.

Force India lader dog ikke til at lade sig skræmme af Mclarens mere eller mindre åbenlyse trusler:

”Jeg synes sådan set at McLaren skal kigge på dem selv. Hvis Magnussen er en fantastisk kører, hvorfor så ikke tage chancen?" - Bob Fernley.

Vi er altså stadig ikke blevet klogere på, om det lykkes Kevin Magnussen at få et sæde i Formel 1 til næste sæson. Men vi krydser stadig alt hvad vi overhovedet kan krydse for ham!

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari opgiver Japans GP: 1. frie træning. Hamilton hurtigst »