• Forside

Ny farve og sponsor til BMW Sauber F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/1 2006 klokken 17:01

Det nye BMW Sauber F1 team har netop meddelt os, at teamet har skrevet kontrakt med en ny sponsor samt at bilerne som forventet skifter farve i 2006.


Det er for få øjeblikke siden blevet oplyst til Bil Magasinet, at det tyske team BMW Sauber F1, har tegnet en vigtig kontrakt med sin sponsor, det tyske mobiltelefonselskab O2, som dermed udvider sit engagement i Formel 1.

Dækket BMW Sauber F1 racer
Vi må vente indtil d. 17. januar med at se BMW Saubers nye design og farver.



Det vil derfor fremover være muligt at købe merchandise i teleselskabets telebutikker og endvidere tilbydes kunderne en SMS service med F1-nyheder.


Forbindelsen imellem BMW og O2 er ikke af ny dato, idet teleselskabet hidtil har været sponsor for BMW Williams F1.


Samtidig tyder noget på, at BMW Sauber går helt væk fra den hidtil kendte turkis og blå farve fra Sauber-tiden. I dag, da Nick Heidfeld kørte ud af garagen på testbanen i Jerez, sad han således bag rattet af en helt hvid racer.


Teamet oplyser, at man vil køre med helt hvid bemaling indtil den nye racer afsløres d. 17. januar.


Heidfeld nåede at køre 56 omgange og bedste omgangstid var 1:18.827. Til sammenligning kørte Pedro de la Rosa i McLaren i tiden 1:16.496.


Det endelige farvedesign afsløres dog først på tirsdag, hvor vi vender tilbage med billeder af bilen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.