Lotus jagter 2. pladsen

Red Bull er stukket så meget af, at der ikke er nogen der tror på, at de kan tage førstepladsen fra dem i konstruktørenes mesterskab. Men 2. pladsen er der tæt kamp om.

Romain Grosjean Japans Grand Prix 2012 . Copyright Lotus

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/10 2013 klokken 15:10

Ferrari har længe set ud som om, at det er dem der vil løbe med 2. pladsen i konstruktørenes mesterskab, med Mercedes som tætteste konkurrent.

Men over de seneste løb, er der pludselig kommet en ny spiller på banen i form af den sorte Lotus.

Lotus har gjort det rigtigt godt på det seneste, hvilket betyder, at hullet op til Ferrari og Mercedes nu nærmest er ikke eksisterende.

Med en tredje plads til Grosjean og en femte plads til Räikkönen har Lotus nu kun 23 point op til Mercedes på 3. pladsen og 33 point op til Ferrari på den mere eftertragtede 2. plads, hvilket må siges så absolut at være indenfor rækkevidde.

”Over de sidste to løb har vi indhentet 58 point,” kom det fra Boullier. ”Ferrari har i de samme to løb kun indhentet 23 point, mens Mercedes har måttet nøjes med 20.”

”Hvis vi kan fortsætte sådan, hvilket vi ved er svært og en anelse ambitiøst, er der ingen tvivl om, at vi kan gå efter tredje- og sågar andenpladsen i konstruktørenes mesterskab,” kom det yderligere fra franskmanden.

Med andre ord så er Ferrari og Mercedes under pres. Det er ikke blot stolthed, der står på spil, men rigtig mange millioner. Penge Lotus om nogen godt kan bruge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: dagen derpå Pirelli overvejer situationen »