Hamilton villig til at vædde på Vettel

Sebastian Vettel vil vinde de sidste 4 løb og tangere Ascaris rekord fra 52-53 med 9 sejre i træk. Det er i hvert fald, hvad Levis Hamilton tror, faktisk så meget, at han vil vædde på det!

Lewis Hamilton og Sebastian Vettel Belgiens GP 2013 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/10 2013 klokken 10:10

”Sebastian Vettel og Red Bull er så suveræne, at det vil komme bag på mig, hvis ikke han vinder de resterende løb i denne sæson,” kom det fra Lewis Hamilton under et pressemøde efter Japans Formel 1 Grand Prix.

Lewis Hamilton formåede også at få løftede øjenbryn fra Mercedes’ pressechef, da han sagde, at han var så sikker på, at Vettel ville tangere Ascaris rekord med 9 sejre i træk, at han var villig til at vædde om det.

”Vi udvikler ikke længere på vores 2013 racer, og Red Bull er virkelig godt kørende for tiden, så selvom vi stadig kan gøre det godt, kan vi ikke tage sejren fra Vettel,” kom det uddybende fra den tidligere verdensmester.

”Selvom vi har stoppet udviklingen af bilen, er jeg dog stadig sikker på, at vi nok skal sikre os andenpladsen i kampen om konstruktørmesterskabet,” sluttede Hamilton, der altså som så mange andre, ikke er i tvivl om, at Vettel er i en klasse for sig selv og umulig at stoppe i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli overvejer situationen R.I.P. Sean Edwards »