Vettel sked i bukserne

Sebastian Vettel kan med en femteplads eller bedre sikre sig sit fjerde verdensmesterskab i Indien. Der var dog en gang, hvor den tyske kører tvivlede på sig selv og sine evner. Det var tilbage i september 2005.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/10 2013 klokken 09:10

Ok. Det skal ikke forstås helt bogstaveligt, men Sebastian Vettel siger selv: ”I shat myself…” om gaden, hvor han fik sin testdebut i Formel 1. Det var BMW, der lod ham teste en Williams FW27, og tiderne var tre sekunder langsommere end holdets førstekører Mark Webber.

Sebastian Vettel
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


”Det var første gang jeg testede bilen, Mark havde kørt om morgenen, og jeg kørte om eftermiddagen. I shat myself de første par omgange, og jeg tænkte: Ok, det her er for rigtige mænd, ikke for mig.”

”Så vænnede jeg mig til det, og ønskede naturligvis at køre mere.”

”Intet har ændret sig i min tilgang til sporten: Jeg elsker stadig racing, jeg elsker udfordringen, jeg bliver stadig nervøs om søndagen og stadig begejstret, når jeg sidder på gridden og nervøst ser frem mod løbet.”

Der var engang, hvor Sebastian ikke troede dette kunne lade sig gøre. 2013 Red Bull Media

”Jeg mener, at det vil være en skam, hvis man er for nervøs og man prøver at forcere tingene for meget. Jeg mener, at man er nødt til at tillade sig selv at nyde det, fordi dette er ikke normalt, det sker ikke for alle.”

”Jeg er meget heldig, at jeg er en af de 22-24 gutter i Formel 1.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Felipe Nasr vil have fredagstjans Honda frigiver lyd af 2015 V6'eren »