Lotus ikke glade for Räikkönens forsvar

Lotus har varslet Kimi Räikkönen en samtale i kølvandet på Indiens GP, hvor den tidligere verdensmester kørte for aggressivt.

Kimi Raikkonen . Copyright Lotus GP

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 28/10 2013 klokken 08:10

I slutfasen af løbet jagtede Kimi Räikkönen point og en podieplacering, men finnen havde kørt sine dæk for hårdt, og de var derfor ikke meget værd på de sidste omgange.

I stedet havde Räikkönen nu sin teamkammerat, Romain Grosjean, i spejlene, og da franskmanden så sit snit til en overhaling, lukkede Räikkönen døren direkte i hovedet på ham og tvang ham af banen. Noget franskmanden efterfølgende bestemt ikke var glad for.

Heller ikke hos Lotus er der begejstring for fejden. Alan Permane, Lotus' direktør for banestaben, udtaler til Sky Sports, at "det er en smule skuffende. Han (Raikkonen. red.) vidste, at hans dæk var færdige, så der var ingen grund til at kæmpe. Romain kørte stærkt, jeg er sikker på, at vi vil have en snak om det på kontoret."

Eric Boullier, Lotus' teamchef, kalder hændelsen en misforståelse, og begrunder det således.

"Det var en misforståelse, fordi Kimi ikke forventede, at Romain var så hurtig, og vi var nødt til at køle dem ned over radioen. Når du har 10 omgange tilbage, så ved du aldrig, hvor hurtigt dine omgange vil forsvinde." (mht. dækslid red.)

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel bedre end Alonso Respektløst at kalde Alonso for bedre end Vettel »