• Forside

BMW Sauber håber på point

Efter meget lovende frie træninger lykkedes det ikke for BMW Sauber at komme i top ti under kvalifikationen. Nu håber holdet på point.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 25/6 2006 klokken 12:06

Under den tredje frie træning var kun Giancarlo Fisichella og Fernando Alonso hurtigere end Nick Heidfeld og Jacques Villeneuve, og under fredagens test var Robert Kubica suverænt den hurtigste.

Fra BMW Saubers pressechef Jörg Kottmeier har vi modtaget følgende udtalelser

Jacques Villeneuve: BMW Sauber F1.06-08/BMW P86; (11) 1:15.554
”Banen varmede Olivier Panis og så mistede vi balancen af bilen, og kunne få den til at virke mere. Det er meget skuffende, da vi nu er i midten af feltet ved det første sving. Det burde gå fint nok når løbet starter, så vi skal bare komme rent igennem det første sving. Vi kom ikke med i den sidste del på grund af tusindedele af et sekund, hvilket er meget irriterende, i det vi havde set frem til at være i top ti her”


Jacques Villeneuve BMW Sauber F1.06 i Canada 2006

Nick Heidfeld: BMW Sauber F1.06-04/BMW P86:(13) 1:15.885
”Efter gode træninger havde vi naturligvis håbet på et bedre resultat. Balancen af bilen ændrede sig meget, og føltes bare anderledes hver eneste gang vi var ude. På min sidste omgang havde jeg understyring, specielt i første sektor. Jeg er meget skuffet men jeg ser meget frem til i morgen. Vi kan stadig score point i det vi havde en god fart hele weekenden.”


Nick Heidfeld BMW Sauber F1.06 under kvalifikationen i Canada 2006

Mario Theissen (BMW Motorsportsdirektør):
”Efter tre stærke frie træninger havde begge piloter problemer i kvalifikationen. Vi er ikke glade for resultatet idet vi ønskede at få begge biler i top ti. Jacques missede top ti med bare 18 tusindedele og Nich med 18 hunderededele. Nu må vi finde den rigtige strategi så vi kan score nogle point i løbet”