Perez under pres

Det var forventet at McLaren på nuværende tidspunkt havde annonceret deres kørere for 2014, men skuffende resultater har udskudt beslutningen, hvilket kan blive til fordel for Kevin Magnussen.

Sergio Perez . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/11 2013 klokken 12:11

McLaren havde store forventninger til Perez, da de hyrede ham til at overtage sædet efter Lewis Hamilton inden denne sæson. Forventninger, som den unge mexikaner ikke har levet op til, hvis man spørger McLaren ledelsen.

For omkring en måned siden meldte Jenson Button ud, at han havde forlænget sin aftale med McLaren, en udmelding mange forventede, at Sergio Perez ville følge op på kort efter med samme annoncering, men det er endnu ikke sket.

Sergio Perez får gode råd at Witmarch. Copyright McLaren Media

Samtidig med at Perez ikke har formået at leve op til forventningerne, var der så en McLaren junior kører ved navn Kevin Magnussen, der leverede det resultat, alle håbede på, hvilket har fået McLaren ledelsen til at se på situationen omkring køreren i deres andet sæde endnu engang.

Så selvom Perez holder fast i, at han er ret sikker på, at han får et år mere, er der flere og flere, der mener, at hver dag der går tæller til Kevins fordel.

McLaren ledelsen bliver samtidig ved med at rose Kevin for hans styrker og peger især på, at han ikke blot er hurtig, men også i stand til at udvikle en bil. Sidstnævnte er noget, som Perez angiveligt mangler evnen til.

Så Perez er under maksimalt pres fra Kevin Magnussen, uagtet at han har en stor sponsor tilknyttet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa er klar over, at Interlagos kan blive sidste Alonso er klogere end Schumi »