Her er Perez' afskedsbrev

Kevin Magnussen rykker tættere og tættere på et sæde hos McLaren. Ikke mindst set i lyset af, at Perez netop har tweetet sit afskedsbrev til Mclaren.

Sergio Perez . Copyright McLaren Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 13/11 2013 klokken 20:11

For ganske kort tid siden tweetede Sergio Perez sit afskedsbrev til McLaren. Her kan i læse, hvad han har skrevet:

"Først og fremmest vil jeg gerne takke McLaren for at have givet mig muligheden for at køre for dem i denne sæson. Det har været en ære for mig at være en del af et af de mest konkurrencedygtige hold i sporten, og jeg fortryder ikke, at jeg skiftede til dem. Jeg har hele tiden givet det bedste af mig selv til holdet, men det til trods kunne jeg ikke opnå det, jeg sigtede efter, som en del af dette historiske hold".

"Jeg vil arbejde på at levere nogle gode resultater i de sidste to løb, især i Austin. Jeg ser frem til at se alle mine venner, føle deres energi og vise dem det bedste af mig selv. Jeg vil gerne sige til alle mine fans rundt om i verden og i mit hjemland, at jeg er evigt taknemmelig for dem. De har aldrig svigtet mig, især ikke i vanskelige øjeblikke som disse. Jeg sætter virkelig stor pris på deres støtte, de har aldrig glemt mig”

”Jeg har mødt en masse nye mennesker hos McLaren, og jeg har fået mange gode venner. Jeg er evigt taknemmelig for dem. Fra topledelsen til marketing, regnskab og den tekniske afdeling til mekanikerne, kokkene, catering folkene og dybest set alle i teamet, jeg er evigt taknemmelig for dem alle. Det har været en lærerig oplevelse for mig”.

"Jeg vil gerne ønske holdet det allerbedste i fremtiden. Jeg vil altid være fan af McLaren. I mellemtiden vil jeg se på min fremtid, så jeg kan sikre mig den bedst mulige position til at kæmpe for sejre".

"Tak til McLaren og alle vores partnere i denne sæson, i kan være sikre på, at jeg aldrig vil give op".

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking News - Perez stopper i McLaren Officielt: Kovalainen erstatter Raikkönen »