Hamilton tror på Magnussen

Kevin Magnussen er kun den tredje rookie, der får chancen hos McLaren. Den forrige var Lewis Hamilton, en respekteret og hurtig kører, som ikke er i tvivl om, at McLaren har valgt rigtigt med Kevin.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/11 2013 klokken 09:11

”Han kommer ikke ind i McLaren for at fylde mine eller Jensons støvler ud,” kom det fra Hamilton i et interview op til USAs Grand Prix.

”Han virker som en meget intelligent fyr, og han er altid behagelig at være sammen med, når jeg møder ham, og så er han helt åbenlyst mega hurtig.”

”Han har udført et fantastisk arbejde i de andre kategorier, og han vil helt sikkert klare sig rigtigt godt i Formel 1 også,” kom det yderligere fra den nuværende Mercedes kører.

Hamilton er heller ikke bekymret over, at Magnussen ikke skulle nå at blive klar inden årets første løb i Melbourne, da der er rigeligt med simulatormuligheder, selvom der ikke er så megen testtid på banerne mere.

”Han vil få de samme muligheder med at lære at sætte bilen op i en simulator, og kender jeg ham ret, vil han bruge rigtig mange timer i simulatoren fra nu af og frem til sæsonstarten.”

”Han vil ramme jorden løbende, selvom han vil blive udsat for en stejl indlæringskurve.”

Med disse udtalelser fra Hamilton er der noget der tyder på, at Buttons tidligere udtalelser måske bygger på en lille angst for at blive sat til vægs af den unge dansker. Det vil vi se frem til at se.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USAs GP: Løbet LIVE. Sejr til Vettel Kovalainen er Lotus-kandidat »