Perez satser på tophold

Selvom Sergio Perez for nylig mistede sit sæde hos McLaren til fordel for vores danske stjernefrø Kevin Magnussen, vil mexicaneren ikke stille sig tilfreds med en plads hos et lavere rangerende team.

Sergio Perez . Copyright McLaren Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 20/11 2013 klokken 16:11

Da det stod klart, at Sergio Perez skulle forlade McLaren efter denne sæson, gjorde McLaren deres til at Perez kunne finde en ny arbejdsgiver på gridden. Indtil videre er dette ikke lykkedes, og det sætter Perez i en svær situation, eftersom tiden snart er ved at løbe ud.

Perez udtalte for nylig til planetf1.com, at han ikke er interesseret i et hvilken som helst ledigt sæde.

"Det er korrekt, at de hjælper mig, men det er også sandt, at det er svært for mig at finde et sæde, der kan motivere mig til at blive i Formel 1."

"Jeg ved endnu ikke noget omkring Marussia eller Caterham, men jeg vil ikke overveje det, fordi dét at flytte til et team som dem praktisk talt vil få min karriere til at gå i stå," udtaler mexicaneren.

Vi har set flere kørere fra Formel 1, der efterfølgende har prøvet lykken i andre løbsklasser, hvilket også kunne være en mulighed for Perez. Til det svarer han:

"Jeg har endnu ikke overvejet den mulighed, men hvis det kommer til det punkt, vil jeg overveje det og have en beslutning klar indenfor den nærmeste fremtid."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Di Resta overvejer Indycar Button anbefaler Perez »