Massa forventer tårer i Brasilien

Felipe Massa slutter sin Ferrari Formel 1 karriere på søndag i Brasilien, hvilket har fået brasilianeren til at erklære, at det nok bliver en følelsesbetonet afsked med holdet, især når det nu er på hans hjemmebane.

Felipe Massa . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/11 2013 klokken 11:11

I 2008 var Felipe Massa så tæt på at blive verdensmester med Ferrari, han kunne komme uden at blive det. Det var så tæt på, at Ferrari faktisk nåede at udråbe ham til verdensmester, inden det gik op for dem, at Lewis Hamilton lige akkurat havde lykkedes med at få gennemført en sidste og afgørende overhaling.

Siden da er det gået jævnt ned af bakke for brasilianeren, der ikke har vundet et løb siden den fantastiske sejr i 2008 på Interlagos.

Netop manglen på resultater er nu grunden til, at det er hans sidste arbejdsdag for Ferrari på søndag, men Williams har dog sørget for, at det ikke bliver hans sidste arbejdsdag i Formel 1.

Tiden hos Ferrari har været helt speciel for Massa, der længe kørte som Schumachers lærling, og som Schumacher også valgte at stoppe for, da der skulle gøres plads til Räikkönen, så Massa kunne blive på holdet.

”Jeg blev ikke verdensmester med Ferrari, men jeg vandt løb, tog pole og havde flere hurtigste omgange,” udtalte Massa under pressemødet op til Brasiliens Formel 1 Grand Prix.

”I 2008 havde jeg en helt perfekt weekend, med sejr, pole og hurtigste omgang, så jeg gjorde alt hvad jeg kunne, hvilket gør netop det løb til noget helt specielt,” tilføjede han.

”jeg håber på at, jeg bliver husket som en vigtig del af Ferrari. Vi har haft det fantastisk sammen, og jeg er stolt over at være en del af Ferrari historien.”

”Det var altid min drøm at køre for Ferrari,” tilføjede en berørt Felipe Massa, som indrømmer, at det bliver svært at sige farvel til holdet på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button anbefaler Perez Hvem kører hvor i 2014 »