Perez til Force India?

Meget tyder på, at Force India vil få glæde af Sergio Perez’ arbejdskraft i 2014, efter Martin Whitmarsh udtalte, at han var glad for, at det var lykkedes for McLaren at finde en plads til Perez på et af de andre hold.

Sergio Perez med sin Mexico-hjelm . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/11 2013 klokken 16:11

Adrian Sutil meldte ud for flere måneder siden, at han havde forlænget med Force India holdet for endnu en sæson, men Force India har endnu ikke meldt det officielt ud, hvilket har fået rygter frem om, at ingen af holdets nuværende kørere vil blive på holdet.

Mest omtalte bejler til det ene sæde hos Force India er utvivlsomt Nico Hülkenberg, men efter at Kevin Magnussen fik Sergio Perez' sæde hos McLaren, efter det ikke lykkedes for McLaren at få ham placeret hos Force India, er der meget der tyder på, at det nu bliver Sergio Perez der får det ene sæde.

McLaren chef, Martin Whitmarsh udtalte efter Brasiliens GP, at han er glad for, at Perez forbliver i Formel 1.

Da Whitmarsh bliver spurgt til Perez' fremtid hos Force India, svarer han, at McLaren har gjort hvad de kunne for at få ham på det hold, og det ser ud til at han vil få det godt der.

”Vi er glade for, at han forbliver i Formel 1. Han er en dejlig fyr og meget hurtig, hvilket han beviste i det seneste løb,” udtalte Whitmarsh.

Det store spørgsmål er så, om Sutil ryger ud for at gøre plads til Hülkenberg, eller om Hulken bliver hos Sauber, eller om han måske skifter til Lotus. Der er ikke mange, der er i tvivl om, at di Resta er fortid hos Force India.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP, løbsresumé: Vettel udbygger sin rek Maldonado til Lotus? »