Magnussen ydmyg før Formel 1 debut

Kevin Magnussen kommer til McLaren på bekostning af den højtråbende Sergio Perez med et frisk mesterskab i bagagen, men han vil tilgå den nye udfordring en del mere ydmygt end sin forgænger.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2013 klokken 14:12

Kevin Magnussen kommer ind som nybegynder på et af Formel 1 sportens mest eftertragtede hold, der i de sidste 30 år kun har haft 4 nybegyndere på holdet. De sidste af dem var Hamilton i 2007.

Da Hamilton kom ind på holdet, var han yderst tæt på at sikre sig mesterskabet i første forsøg. Det er dog ikke et stunt, som Kevin regner med at gøre efter.

”Lewis har bevist, at man kan gøre det, hvilket er positivt. Lewis er en fantastisk kører,” kom det fra Magnussen.

”Jeg er klar til at lære af Jenson Button. Han har stor erfaring, og jeg glæder mig til at få mest muligt ud af situationen, med denne fantastiske holdkammerat,” tilføjede han.

Magnussen melder dog ud, at han forventer at tilgå sporten meget ydmygt, men at han selvfølgelig vil levere varen og presse på, hvor det er muligt.

”Jeg kan selvfølgelig godt mærke presset, da McLaren er et top hold, og de forventer store resultater, men jeg mærker ikke noget ekstra pres på grund af min far,” tilføjede han med henvisning til, at Jan Magnussen også selv havde sin debut i Formel 1 for McLaren.

Kevin sluttede af med at sige, at han især så frem til at tage udfordringen op med det berømte Eau Rouge sving på Spa, som han mener igen kan blive en udfordring med de nye biler.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marussia vil slå sig sammen med Sauber Hulken er tilbage »