Første billeder af RB10

Ligesom Mercedes har også Red Bull valgt at henlægge præsentationen af deres nye racer til Jerez, hvor den første pre-season test netop er skudt i gang. Her følger de første billeder af Vettel og Ricciardos nye racer.

Red Bull RB10. . Copyright Getty Images

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 28/1 2014 klokken 11:01

Der var ikke den store festivitas omkring Red Bulls præsentation af den racer, som man håber vil sikre teamet det 5. mesterskab i træk. Kort før der blev givet adgang til asfalten på Jerez, trak Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo klædet af bilen foran garagen i pitten, hvorefter der blev stillet op til gruppefoto.

Red Bull RB10. Copyright Getty Images

Det er ingen hemmelighed, at Red Bulls chefdesigner Adrian Newey ikke er fan af de dele af det nye reglement, som har dikteret de nye, smalle næser på racerne. At dømme ud fra de billeder, som vi foreløbig har fået adgang til, har Red Bull da også valgt en anderledes tilgang til frontdesignet end de øvrige teams. Hos Red Bull ender fronten i højere grad i en spids, og denne er lakeret sort for at minimere det visuelle udtryk.

Bortset fra dette er raceren holdt i de kendte farver, men det ser dog ud til, at man har bevæget sig væk fra den svagt lilla farve, som man kørte med i 2013, for i stedet at gå tilbage til en mere ren blå bundfarve.

Red Bull RB10. Copyright Getty Images

I undertegnedes øjne er dette designmæssigt en af de mest vellykkede racere på gridden. Om den også er hurtig, vil tiden vise.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Første fotos af Mercedes W05 Hamilton uheldig på første testdag »