• Forside

Kvinde bortauktionerer sig selv og sin Ferrari

En rig kvinde i Tyskland føler sig åbenbart så ensom, at der nu må gøres noget. Derfor bortauktionerer hun sin Ferrari Enzo inkl. en lille ekstra pakke, der passende kan placeres ved siden af førersædet – hende selv.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/6 2006 klokken 13:06

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har en 26-årig tysk kvinde lagt en temmelig usædvanlig genstand til salg på internetauktionen eBay. Man kan således erhverve kvindens Ferrari Enzo samt en ekstra pakke – hende selv.

For interesserede BMF1 læsere kan det som en service oplyses, at budene starter ved 1,25 mio. Euro (ca. 9,4 mio. kr.). Enzo'en har kun kørt 1.300 km. og er indregistreret første gang 12/03.

Det kan yderligere oplyses, at kvinden er meget rig, og at hun udelukkende søger en mand, der har tilstrækkeligt økonomisk format til at tillade sig selv denne luksus.


Den ene halvdel af auktionnr. 320001331381 på eBay. Den anden kan vi desværre ikke vise.

”Kun en millionær har råd til sådan en bil,” udtaler kvinden, der kalder sig selv Leila og endvidere oplyser, at hun engang arbejdede som sangerinde i Syrien.

”Jeg vil have en mand, der ikke kun tager mig for mine penges skyld,” siger hun.

Nu sidder en og anden sikkert og tænker, at det lyder da meget fair alt sammen, men hvordan ser hun ud? Kvinden altså.

Dette problem er der taget højde for. Kvinden oplyser, at hun meget gerne mødes med interesserede købere, men for at det skal kunne arrangeres, skal man forinden vise sit pas samt bevis for, at man har den fornødne kapital til eventyret.

Der er endnu ingen, som har vovet at lægge et bud ind på det usædvanlige auktionsnummer på eBay. Hvis du efter moden overvejelse mener, at du er den nye mand/chauffør i denne kvindes liv, kan du søge på artikelnr. 320001331381 på www.ebay.de.

Her på BMF1 hører vi gerne tilbage om oplevelserne under fremvisningen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.