Red Bull kommer tilbage på toppen

Daniel Ricciardo er stadig optimistisk til trods for de mange problemer, som Red Bull er kørt ind i siden testene begyndte på Jerez.

Daniel Ricciardo . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 28/2 2014 klokken 09:02

Mark Webbers landsmand og stedfortræder som Sebastian Vettels holdkammerat erkender, at Red Bull har betydeligt store problemer at kæmpe med, men han siger samtidig, at realiteterne er forskellige i forhold til, hvorfra de ses.

Australieren fik under gårsdagens test kun opnået 37 omgange, hvilket set udefra er en relativt lille mængde, men set fra Red Bulls perspektiv er der masser af brugbare informationer at tage med.

"Jeg er stadig overbevist om, at vi kommer tilbage på toppen. Naturligvis bliver det ikke i Melbourne, at vi dominerer, men vi er alle stadig på et tidligt stadie," udtaler han til planetf1.com

"Denne formiddag var uden tvivl en af de bedre, vi gjorde fremskridt, og vores bilpakke fungerede godt, inden vi kørte ind i problemer. Indtil videre var det den bedste test, vi har haft."

Den store mængde tabt testtid har resulteret i, at Red Bull som det ser ud lige nu, er op til en hel uge bagud i forhold til det oprindelige program.

"I sidste uge gjorde vi ting, som vi skulle have klaret på Jerez. I denne uge gjorde vi ting, som vi skulle have udført i sidste uge. Så vi er bestemt ikke på omgangshøjde i forhold til, hvor vi oprindeligt skulle have været."

Årets første løb nærmer sig, og først dér kan det reelle styrkeforhold måles mellem de forskellige motorleverandører.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrain 2, dag 1: Perez hurtigst, masser af omgang Bahrain test dag 2 – Red Bull med fremme »