Spil på Kevin

Formel 1 sæsonen nærmer sig med kraftige skridt, hvorfor det nu er ved at være tid til at sætte sit hold. Spil med på holdet.dk og se, om du er bedre end BMF1.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/3 2014 klokken 14:03

holdet.dk har igen sat et Formel 1 spil sammen, der giver os, der elsker Formel 1, en chance for at vise, at vi kan sætte et vinderhold.

Det er muligt at spille gratis med, eller at vælge en af de billige pakker, der giver ekstra muligheder i form af udskiftninger, samt at oprette gruppespil og vinde præmier.

Det er altid sjovt at sætte et hold, men nogle gange er det en fordel at kunne lave nogle udskiftninger i løbet af sæsonen, hvorfor vi mener, at Guld er det, der som minimum skal vælges.

BMF1 har oprettet en gruppe, som alle, der læser BMF1, kan være med i. Den gruppe er helt utroligt opfindsomt blevet døbt "BMF1".

Vi ser frem til at spille med jer og glæder os til at se, hvor mange der vælger at tage Kevin Magnussen med på holdet. I skrivende stund er det hele 81,04 % af de tilmeldte hold, der har Kevin med.

Meld dit hold til på holdet.dk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli annoncerer dæk til årets første fly-away l Bahrain navngiver sving efter Schumacher »