Kevin optimistisk

På søndag bliver årets 3. Formel 1 Grand Prix afviklet, og det bliver med en yderst optimistisk Kevin Magnussen i den ene McLaren racer, da han kender banen, og bilen allerede er godt testet netop dér.

En glad dreng . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/4 2014 klokken 13:04

Selv om man er nybegynder i Formel 1, kan man godt komme til en bane med Formel 1 erfaring. Det er i hvert fald det, Kevin Magnussen konkluderer forud for Bahrains Formel 1 Grand Prix i den kommende weekend.

”Det bliver rart at få lov til at køre på en bane, som jeg allerede har Formel 1 erfaring på,” kom det fra Magnussen i et interview op til årets 3. Formel 1 Grand Prix.

”Jeg har allerede inden første frie træning på fredag 4 dages testerfaring fra banen, så det bliver helt fantastisk ikke at skulle lære banen at kende først,” indrømmede han.

Kevin Magnussen. Copyright McLaren Media

”Jeg nød virkelig de test- og filmdage vi havde på banen tidligere i år. Banen har et godt miks af sving og højhastighedskurver, hvilket er fantastisk at opleve, når bilen arbejder, som den skal.”

"Banen er ikke så hurtig som den i Malaysia, hvilket jeg tror vil være en fordel for os. Det betyder, at jeg har en ide om, at vi vil kunne klare os godt og virkelig være konkurrencedygtige igen.”

”Største udfordring vil dog igen være de høje temperaturer og vores mangel på downforce,” tilføjede Kevin med en alvorlig mine.

”Løbet vil blive afviklet om aftenen, hvilket bør betyde, at det er noget køligere, hvilket ser ud til at være en fordel for os, selv om det nok også gavner de fleste andre hold.”

”Det er altid fantastisk at prøve nye ting, og jeg håber virkelig, at weekendens Grand Prix vil blive en succes for os,” sluttede Kevin Magnussen optimistisk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams har pengeproblemer Klumme: Malaysias GP på det helt store lærred »