• Forside

Endnu en Schumacher rekord

Som den første i historien er Michael Schumacher blevet noteret for at have vundet et løb på Indianapolis Motor Speedway hele 5 gange.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/7 2006 klokken 15:07

Nogle vil mene at Michael Schumachers sejr sidste år kom på et lidt tyndt grundlag, men det er statistikken ligeglad med.

Rick Mears. A.J. Foyt. Al Unser og Jeff Gordon var de fire andre, der alle er noteret for fire sejre på den legendariske amerikanske bane. Men tangeringer har sjældent været godt nok for Schumacher, der også kan notere sig, at være den der har opnået flest 1. startplaceringer, efter pole på Indianapolis.

Schumacher udtalte efterfølgende, at det var helt ekstraordinært det han nu havde opnået, da han blev konfronteret med det faktum, at han nu var den eneste der havde vundet så mange løb på Indianapolis Motor Speedway.

Med poleposition på Indianapolis har den levende tyske legende nu også flest af dem. En rekord tyskeren satser på at udbygge en del inden han trækker sig fra sporten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.