Lewis klar til at slagte Rosberg

Jenson Button tror, at Lewis Hamilton vil komme utroligt aggressivt tilbage, når Formel 1 feltet kommer til Canada. ”Han er meget emotionel, og han er meget såret over det, der skete i Monaco, men han vil komme tilbage stærkere end nogensinde.”

Lewis Hamilton . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/5 2014 klokken 10:05

I et interview med Jenson Button efter weekendens Formel 1 løb i Monaco, blev Jenson blandt andet spurgt ind til hans forhold til Hamilton, og hvordan han forventede, at den interne kamp hos Mercedes ville udvikle sig.

”Jeg tror i bund og grund, at de to har det godt med hinanden, men det er interessant at se, hvor stor indflydelse Rosbergs afkørsel har haft,” kom det fra Kevin Magnussens holdkammerat, der var holdkammerat med Hamilton hos McLaren i tre år.

”Om Nico gjorde det med vilje eller ej, ved jeg ikke, men jeg er sikker på, at Lewis mener, at det var med vilje, og han vil takle sagen med det i bevidstheden.”

”Sådan er det, når man er holdkammerater, hvor begge går hårdt efter mesterskabet,” tilføjede Button.

”Jeg tror, at vi vil se en mere fokuseret Lewis i det kommende løb i Canada, og jeg ved, at det er en bane, han holder meget af at køre på.”

”Jeg ved, at han vil gøre alt for at destruere Nico i det næste løb, for det ville han have gjort med mig, hvis vi havde en kontrovers, hvor han følte sig forsmået,” sluttede Jenson Button, der således forventer, at den pæne kørsel er overstået, når Mercedes kommer til Canada om lidt over en uge.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel jages af Webbers gremlins Caterham afviser salg »