Boullier tilfreds med Magnussen...men...

McLarens teamchef, Eric Boullier, har udtalt at Kevin Magnussens arbejde er tilfredsstillende og konsistent. Kevin kæmper nu med noget helt andet, personligt, som Boullier har sit eget navn for...

Kevin på podiet . Copyright McLaren Media

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 30/5 2014 klokken 11:05

Det kaldes 'rookie syndromet' og rammer alle kørere, der er vant til at vinde i den serie, de kommer fra. Da Magnussen kørte i Formula Renault 3.5, vandt han 5 sejre, og alle kørerne havde det samme materiel. Nu skal Magnussen affinde sig med, at 6-8 kørere har en bedre bil end ham selv, og det er ikke noget, der ændrer sig lige med det samme.

"Kevin oplever rookie syndromet, som rammer kørere, der kommer fra en serie med kun én racer-producent, og de kæmper med at forstå, at racerne, som de er med til at udvikle, giver dem et det givne resultat, og hvis de ikke har den bedste racer, kan de ikke kæmpe med om sejren.

Dette er deres (de nye kørere, red.) primære kamp.

Resten er fint. Han falder godt til, han er meget konsistent, og hans feedback er godt nok til at ingeniørerne kan arbejde med ham for at få raceren til at blive hurtigere.

Han klarer sig rigtig godt for en rookie."

Store, rosende ord fra manden på toppen af McLarens F1 team.

McLarens Eric Bouillier. Copyright McLaren Media

Boullier sætter også Jenson Button på plads i samme interview. Button har under Spaniens Grand Prix udtalt, at det holder McLaren tilbage at have en rookie på holdet. Dette afviser Boullier - de to kørere skal arbejde sammen om den samme opgave: raceren skal blive hurtigere.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel gik ikke amok Hamilton og Rosberg taler ud »