• Forside

Webber vil gerne til Renault

Kampen om det ledige sæde hos Renault er i fuld gang. Renault holder selv kortene tæt ind på bordet. Det eneste vi ved er, at Giancarlo Fisichellas sæde er sikret i 2007. Mark Webber er flere gange blevet nævnt som en potentiel kandidat og det har den australske kører intet imod.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/7 2006 klokken 10:07

Som vi skrev i går så er der lige Williams, der skal beslutte om de vil indløse den option de har på Mark Webber for 2007 sæsonen. Det er umiddelbart det eneste, der kan forhindre et skifte til Renault på et i fodboldsproget kaldet 'fri transfer'.

Mark Webber siger selv: ”Det er op til Frank at beslutte sig for om han ønsker, at jeg kører for ham til næste år. Hvis han ikke ønsker dette, så må vi se, hvad der vil være bedst for mig i fremtiden.”


Mark Webber vil ikke bruge mange sekunder på at takke ja til et Renault sæde

Mark Webber vil dog ikke bruge mange sekunder på at takke ja til et Renault sæde. Til den engelske tv-station ITV udtaler Mark Webber om Williams, at "de er meget meget stærke.”


Hvem overtager dette sæde. Mark Webber er en mulighed?

Mark Webber har ikke kun Flavio Briatore som manager. Hans Formel 1 karriere startede som Renault/Benetton testkører tilbage i 2001.

RELATEREDE NYHEDER