Fantastisk! Schumacher udskrevet. Opdateret

Det er nu bekræftet, at Michael Schumacher er blevet udskrevet fra Neurologisk afdeling og overført til rehabilitering udenfor hospitalet i Grenoble.

richael Schumacher . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/6 2014 klokken 10:06

Det er nu officielt, at Michael Schumacher ikke længere er i koma og tilmed er udskrevet fra hospitalet i Grenoble.

Schumacher har således forladt den neurologiske afdeling på hospitalet i Grenoble, hvor han har ligget i koma det sidste halve år efter sit nær fatale skiuheld den 29. december 2013.

Schumacher meldes således udenfor livsfare.

Tavsheden omkring Michael Schumachers tilstand har været larmende, hvilket har fået mange til at frygte for det værste. Men nyheden om at han nu er rykket ud af neurologisk afdeling, bringer håbet for at se Schumacher igen, tilbage.

Det, der startede som et rygte op til weekenden, er nu bekræftet af familien.

Det meldes ud, at vi ikke vil få så mange nyheder fra Schumacher den kommende tid, da han skal have tid til at komme sig over uheldet og igen finde vej tilbage til livet.

Sabine Kehm har for kort tid siden udtalt: "Michael Schumacher er ikke længere i koma, og han har forladt hospitalet i Grenoble."

"Hans familie vil gerne takke personalet på hospitalet for at have taget sig så godt af ham, både lige efter ulykken var indtruffet og i den efterfølgende tid."

"Familien takker også de mange fans for opbakningen og alle de varme hilsner, de har fået."

"Nu håber familien at omverdenen vil forstå, at hans efterfølgende rehabilitering vil finde sted væk fra det offentlige øje," sluttede beskeden fra Sabine Kehm.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lewis set ved Maranello Av. Button stukket »