• Forside

NASCAR: Montoya er velkommen

Ikke kun blandt NASCAR fans er der stor begejstring for nyheden om, at Juan Pablo Montoya skifter til den populære, Nordamerikanske løbsserie. Også kørere og motorsportschefer er glade for nyheden.

Chip Ganassi Racings bil nr. 42, som Montoya skal køre i 2007. . Copyright Getty Images

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/7 2006 klokken 14:07

I forbindelse med Juan Pablo Montoyas skifte til NASCAR udtrykker Dodge Motorsports chef, Mike Accavitti, stor glæde over beslutningen.

”Vi er glade for at Montoya vil være en del af Dodge familien og NASCAR Nextel Cup Serien. Han er en enormt talentfuld kører som har haft succes i enhver serie, som han har kørt i, og vi er sikre på, at han hurtigt vil vænne sig til vores Dodge Charger og ovalbaneløbene,” siger Mike Accavitti.


Chip Ganassi Racings Dodge nr. 42, som Montoya skal køre i 2007. Bemalingen kan variere.

”Vi er også begejstrede for de mange fans han kan få med sig over fra F1 til NASCAR og Dodge. Han er en populær kører over hele verden og han kan gøre Dodge’s varemærke kendt i mange lande.”

”Hatten af for Chip Ganassi, at han tilfører dette til sit team. Vi ser frem til at se Juan Pablo i sejrsrækken,” slutter Accavitti.

Også NASCAR-kørere reagerer positivt på nyheden. Vi har modtaget den firedobbelte mester, Jeff Gordons, umiddelbare reaktion. Gordon kører i nr. 24 Dupont, Monte Carlo SS.

”Det er en stor ting for sporten at få en verdensklassekører som ham til at konkurrere med os. Jeg byder ham velkommen og har stor respekt for, at han tager udfordringen op,” udtaler Jeff Gordon.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER