• Forside

Sidste tur for Montagny

Som ventet var den franske pilot Franck Montagny kun en midlertidig erstatning for en japansk pilot, hos det Honda støttet japanske hold Super Aguri. Det franske Grand Prix, bliver Montagnys foreløbige sidste.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2006 klokken 15:07

Hjemmebanen i Frankrig, bliver et løb med blandede følelser for Franck Montagny, der efter dette løb vil blive erstattet af en ny håbefuld japaner, hvormed Super Aguri igen bliver et rent japansk hold.

Det er officielt, at Montagny kører sit sidste løb for SA i Frankrig, men det er endnu ikke offentliggjort, hvem der skal overtage hans sæde. Dog er de fleste ret overbeviste om, at det er Sakon Yamamoto, der har sikret sig det japanske sæde.

Montagny udtaler til sin egen hjemmeside, at det faktisk ikke var meningen, at han skulle kører det franske Grand Prix, men at hans manager og Super Aguri blev enige om at give ham chancen for at køre et Grand Prix på hjemmebane, hvilket helt åbenlyst betyder meget for franskmanden.

”Hvis jeg skal være helt ærlig, så viste jeg det ikke engang selv, før for meget kort tid siden,” kom det fra ham. ”Jeg er meget glad for at have fået chancen og skylder Super Aguri en stor tak, for at have givet mig lov til at kører det Grand Prix,” sluttede en glad Montagny, til trods for at det bliver det sidste løb fra hans side i denne omgang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER