• Forside

DC klar til endnu et år hos Red Bull

Den skotske Red Bull pilot, der for få år siden, var tæt på en tidlig pension, skulle angiveligt være meget tæt på at underskrive en ny etårig kontrakt med Red Bull. 15 millioner kroner er hvad Red Bull angiveligt skulle være klar til at betale.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/7 2006 klokken 12:07

David Coulthard har uden tvivl været en af grundstene for den succes Red Bull har opnået på byggestenene af det gamle Jaguar hold, der ikke ligefrem havde succes.

Derfor har det heller ikke været den største hemmelighed, at Christian Horner længe har ønsket at forlænge kontrakten med skotten.

David har på den anden side heller ikke lagt skjul på, at han befinder sig godt på det lille hold, der har en helt anden måde at gribe tingene an på. Det betyder også, at DC forventer at skrive under på den nye aftale indenfor de næste 14 dage.

”Jeg er en stor beundrer af Coulthard,” udtalte Horner i et interview forleden. "Han er en fantastisk pilot og har en super motivation, der får hele holdet til at yde noget ekstra.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER