Mercedes vælger verdensmesteren

Den tidligere F1-kører, Nigel Mansell, forudser, at Mercedes selv kommer til at bestemme, hvem der bliver dette års verdensmester.

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 13/9 2014 klokken 11:09

Der resterer kun seks løb af dette års Formel 1 sæson, og med hhv. 238 og 216 point er Nico Rosberg og Lewis Hamilton dette års kandidater til verdensmesterskabet. De to kørere er adskilt af 22 point og har tilsammen vundet 10 ud af de 13 kørte løb.

Til trods for, at kampen om titlen gerne skulle udkæmpes på banen, så har Nigel Mansell en anden tilgang. Han mener, at vinderen kan findes hos Mercedes toppen.

"Nico Rosberg og Lewis Hamilton har titelkampen imellem dem, men jeg tror, at beslutningen og magten ligger hos dem i toppen af Mercedes. Hvem end der bliver favoriseret af dem, er også favoriseret til at vinde titlen," udtaler Mansell til planetf1.com.

"Jeg ved, at det er en hård ting at sige, men de har to verdensklassekørere, og toppen styrer det, som de vil. Jeg håber, at de bare lader dem kæmpe, til sæsonen er slut. Men hvis der kommer nogen form for tilbagefald i forhold til deres rivalisering, så kommer Mercedes til at indføre teamordre i de resterende løb."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2015-kalenderen præsenteret FE: Første løb sluttede med et brag »