Button bekymret på Magnussens vegne

”I behøver ikke bekymre jer om mig, jeg har det godt uanset hvor jeg ender til næste år, det er langt sværere for Kevin,” udtaler Jenson Button. Alle forventer Alonso bliver det nye navn hos McLaren i 201, sammen med Honda.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/10 2014 klokken 15:10

McLaren bliver ved med at udskyde deres beslutning omkring hvem der kører for dem i 2015, hvor de får Honda Power.

”Vi er kommet forbi det punkt hvor det er irriterende, nu er det faktisk lidt morsomt,” udtalte Button da han blev spurgt ind til hans fremtid.

”Jeg er på et godt sted i mit liv, så ingen bekymringer for mig,” kom det yderligere fra englænderen.

”Det er langt værre for Kevin, der er helt ny i sporten og derfor skal kæmpe meget hårdere for at beholde sit sæde,” kom det lidt bekymrende fra Button.

”Jeg håber, især for Kevins skyld, at de (McLaren red.) snart kommer med en udmelding,” sluttede han.

Sidste uges rygte om at Hamilton skulle være på vej tilbage til McLaren, er i denne uge afløst af rygtet om at Alonso skulle være på vej tilbage.

McLaren har dog ikke en kontrakt underskrevet endnu og Alonso har et år tilbage på hans kontrakt med Ferrari, så ingen udmelding endnu.

Alonsos udtalelse om, at han ikke vil køre med Mercedesmotor i 2015 kan sagtens betyde at han bliver hos Ferrari kontrakttiden ud, selvom mange mener det betyder at han er på vej til McLaren med Honda motor.

Vettel, som alle forventer skifter til Ferrari, kunne meget vel være den varmeste superstjerne til McLaren sædet. Eneste der taler mod det, er at McLaren ikke ville have noget problem med at melde deres kommende bemanding ud, hvis ikke det er begge kørere der er på vej ud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes tog konstruktørtitlen Vettel ude af Qualifying i Austin »