Besøg Rapido Travel i weekenden

I denne weekend er der rejsemesse i Øksnehallen. Det er Vagabond, der står bag rejsemessen for kvalitetsrejser, og her er vores venner fra Rapido klar med flere gode tilbud til dig. Blandt andet halv pris på indgangsbilletten.

BMF1 og Rapido på Silverstone . Copyright Allan Haslund

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/10 2014 klokken 09:10

Rejsemessen for kvalitetsrejser er en årlig tilbagevendende messe, der afvikles i Øksnehallen få minutters gang fra Hovedbanegården. Her kan man opleve en hel stribe af rejsearrangører indenfor alle afskygninger af rejsespektret og naturligvis Rapido Travel.

De står klar med deres Ferrari F1-racer og nogle gode tilbud til dig. Der er blandet rabat på rejser til Malaysias og Spaniens Grand Prix næste år, og bestiller du på messen eller bare inden 15. november på deres hjemmeside, så får man en stor Lego Technic Formel 1-racer med.

Entrebilletten koster 100 kr pr. stk., men også her er Rapido klar med et godt tilbud. 50% rabat, hvis du bestiller billetter her.

Er der nogen grund til ikke at tage ind og besøge Rapido Travel i weekenden?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel skal køre for Ferrari McLaren duo annonceres inden sæsonens afslutning »