Alonso forlader Ferrari!

Luca di Montezemelo, der indtil for kort tid siden var chef for Ferrari, har meldt ud, at Alonso stopper hos Ferrari efter denne sæson. Men han siger samtidig, at spanieren måske har brug for en pause fra Formel 1.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2014 klokken 23:10

Der har længe været rygter fremme om, at Fernando Alonso ikke vil være at finde hos Ferrari i 2015, selvom han har en kontrakt med holdet, der siger noget andet.

De fleste har peget på, at Alonso ville komme tilbage til McLaren, som han havde en enkelt sæson hos sammen med Lewis Hamilton. Som de fleste ved, gik det ikke så godt for spanieren.

Men efter den tidligere Ferrari-chef Stefano Domenicali blev fyret hos Ferrari og nu er kommet til Audi (efter sigende i en ikke racingrelateret rolle), er der begyndt at blive spekuleret i andre baner.

Tom Kristensens Audi R18. Copyright Audi Motorsport

Alonso siges at være på vej til Le Mans, hvor han måske skal teame op med Tom Kristensen hos Audi.

Under dette års Le Mans udtalte Alonso, at han helt sikkert gerne vil køre for Audi, med en efterfølgende lille kunstpause, en dag!

Så selvom McLaren angiveligt skulle have tilbudt Alonso rigtig mange penge for at komme tilbage, kan udmeldingen om, hvor spanieren skal køre i 2015 vise sig slet ikke at handle om Formel 1. Alonso kan være på vej til Audi!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hakkinen tror ikke på Honda-succes Kørerne ønsker bedre regnvejrsdæk »