Nyt fra Caterham - opdateret

Som en opfølgning til den tidligere historie her på BMF1, så har Caterham F1 netop udsendt endnu en pressemeddelelse, hvor de skriver, at Mr. Fernandes stadig er ejer af Caterham F1, og ansvarlig for holdets aktiviteter.

Julian Leal . Copyright Caterham F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/10 2014 klokken 14:10

Det ser sort ud for Caterhams fremtid. 29. juni underskrev Engavest SA en købsaftale med Tony Fernandes og Caterham Group om at overtage aktierne i 1Malaysia Racing Team/Caterham F1.

Engavest SA skriver, at de har opfyldt alle betingelser, inklusiv betaling af aktierne, men da aktierne endnu ikke er blevet overført, så er Mr. Fernandes stadig ejeren af Caterham F1 og er fuldt ansvarlig for alle aktiviteter.

Tony Fernandes har tidligere udtalt, at han er lykkelig over at være kommet af med Caterham F1, så det kan godt gå hen og se meget sort ud for Caterham F1.

Finbarr O'Connell, der har ansvaret for faciliteterne, som Caterham F1 benytter sig af, har i dag valgt at lukke dørene, så teamet ikke kan komme ind. Leafield fabrikken indeholder begge Caterham biler, så hvis ikke teamet og Finbarr er kommet til enighed omkring betaling, så kan teamet ikke stille op til Grandprix'et i Austin, USA.

Uenigheden kommer på baggrund af betalingsvanskeligheder, der over den seneste tid har været skyld i mange frustrationer i teamet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sam Michael forlader McLaren Schumacher i bedring »