Hold øje med: Nico Rosberg og McLaren

Vi er efterhånden ved at være nået igennem en fantastisk Formel 1 sæson anno 2014. Tredjesidste afdeling begynder i dag i Austin med den første frie træning. Henover weekenden er der to ting, som du skal holde øje med.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 31/10 2014 klokken 10:10

Kampen om VM titlen spidser til. Lewis Hamilton og Nico Rosberg har gennem hele sæsonen kæmpet side om side, med spektakulære dueller og det næsten uundgåelige sammenstød på Spa til følge.

Af de to duellanter mener jeg, at Nico Rosberg pt. er den mest pressede af de to. Hamilton fører i øjeblikket med 17 point ned til tyskeren og med dobbeltpoint i Abu Dhabi, er der al mulig grund til stadig at kæmpe for Rosberg, men det kræver, at han vinder i Austin. Mens Lewis Hamilton brugte mini-ferien på at besøge sin kæreste i Knoxville, så har Nico Rosberg brugt ferien anderledes fokuseret på det kommende løb. Tyskeren fløj endda til USA med en specialdesignet inhalator, der skulle beskytte ham mod smittende vira fra andre flypassagerer. Ud fra florerende billeder af de to stjerner, så lader det til, at Hamilton kommer med størst overskud til Austin.

En anden ting, er alle spekulationerne omkring McLaren og deres kører-lineup for næste år. Flere medier sender Jenson Button til WEC, mens Fernando Alonso derpå ville overtage britens sæde, mens Sebastian Vettel ville overtage spanierens hos Ferrari. Men hvad med Kevin Magnussen? Er han at finde hos McLaren til næste år? Der florerer mange rygter om, at McLaren vil offentliggøre deres lineup for næste år, i denne weekend. Derfor er der al mulig grund til at holde øje med McLaren, både på Facebook, Twitter og på deres officielle hjemmeside.

Men vigtigst af alt: Husk at nyde løbet, for der vil med garanti blive kørt til grænsen, da alle kørere skal bevise deres værd, for at sikre sig et sæde til næste år.


/fl

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda åbner for kundehold USA's GP – 1. træning »