”Hamilton havde ikke en chance!”

Efter sejren i Brasilien er Nico Rosberg sikker på, at han nok skal sikre sig sit første verdensmesterskab i Formel 1. En sejr i Abu Dhabi og Hamilton ind som nummer 3 eller dårligere er det, der skal til.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/11 2014 klokken 11:11

”Jeg havde fuldt ud styr på løbet,” udtalte Nico Rosberg efter Brasiliens Formel 1 Grand Prix, hvor han i det meste af løbet blev skygget af Lewis Hamilton.

Rosberg udtalte, at han havde det, der skulle til for at forhindre et angreb, selvom det udefra så ud til, at Hamilton havde fartoverskud.

Hamilton udtalte efter løbet, at han havde vundet, hvis ikke han havde oversatset tidligere i løbet, hvor han skred ud og nok var heldig at slippe så billigt.

Efter sejren til Nico Rosberg skal Hamilton mindst slutte som nummer 2 i Abu Dhabi, hvis Rosberg vinder, for at blive verdensmester i år.
Rosberg sætter sin lid til at Felipe Massa sætter sin Williams racer op som nummer 2, så Hamilton kun bliver nummer 3, hvilket vil gøre ham til verdensmester.

Der er lagt op til en spændende sæsonafslutning.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP, løbsresumé: Rosberg vinder Bianchi fortsat i koma »