Kevin klar til kvalen

Endnu en dag venter på Yas Marina Circuit, og specielt efter gårsdagens 2. frie træning ser det godt ud for Kevin Magnussens chancer i kvalifikationen senere i dag.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 22/11 2014 klokken 09:11

Vi er som bekendt gået ind i sæsonens allersidste Grand Prix weekend, og det er altid noget ganske særligt, men set med danske øjne er dette års sæsonfinale omend endnu mere speciel end normalt. Ud over at Abu Dhabis Grand Prix markerer slutningen på 2014-sæsonen, er det også afslutningen på Kevin Magnussens første år i Formel 1 (men forhåbentligt bliver det ikke hans sidste).

I den anledning er Magnussen senior også tilstede på Yas Marina Circuit, og ham har BMF1 netop vekslet et par ord med. Jan Magnussen kunne bl.a. fortælle, at Kevin er ved rigtig godt mod efter gårsdagens to træningssessioner. Jan Magnussen kunne dog ikke sige noget om, hvad Kevin regner med at kunne kvalifcere sig til – det kan han først udtale sig om efter 3. frie træning, som går i gang klokken 11:00 dansk tid. Det skyldes, at McLaren skal bruge 3. frie træning til at finde ud af, hvordan bilen skal sættes op til kvalifikationen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 1. og 2. frie træning: Hamilton i f Abu Dhabis GP - 3. frie træning: Rosberg hurtigst »