Kevin må vente lidt endnu

McLaren har meldt ud, at der tidligst kommer en udmelding fra holdet den 1. december, hvilket er i dag. Men meget tyder på, at Kevin må vente lidt endnu, inden han får besked omkring sin fremtid hos McLaren.

Ron Dennis . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/12 2014 klokken 10:12

McLarens øverste chef, Ron Dennis, skulle have været en tur i Danmark i den forgangene uge, hvor han ifølge rygterne havde møder med Bestseller, som allerede nu bakker op om Kevin Magnussen, men også LEGO og Saxo Bank skulle have modtaget et besøg.

Op til årets sidste Formel 1 løb i Abu Dhabi meldte Ron Dennis direkte ud, at Kevin havde behov for at komme med flere sponsorer til holdet.

Udmeldingen var ikke et udtryk for, at Kevin nu skal til at betale for at køre, men mere for at få et bevis for, at han har danskernes opbakning.

Saxo Bank er allerede sponsor i Formel 1 med deres sponsorat hos Lotus, som er en støtte til Marco Sørensen, mens LEGO længe har haft et samarbejde med Ferrari, men ellers ikke har været direkte sponsor til Formel 1.

Ron Dennis, der siges at være mest interesseret i at beholde Kevin Magnussen, er interesseret i at få de to globale danske virksomheder til at komme over til McLaren, for på den måde at vise deres støtte til Kevin Magnussen, hvilket lader til at være det, vi venter på.

Seneste rygte siger, at McLaren melder noget ud på torsdag eller fredag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz laver en Bottas Palmer håber på Force India »