Vettel: Starten på et eventyr

Sebastian Vettel kan ikke skjule sin begejstring over at være blevet en del af Ferrari, og han glæder sig til den udfordring, som venter ham.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 1/12 2014 klokken 20:12

Sebastian Vettel må vente til det nye år, før han kan tage plads bag rattet på en nutidig Ferrari racer, men der er intet til hinder for, at han kan prøve kræfter med de ældre modeller, og det har han benyttet sig af på det italienske teams egen testbane, Fiorano.

Fernando Alonso i den racer, som snart tilhører Sebastian Vettel. Copyright Ferrari Media

I et interview med ’Autosport’ fortæller den 27-årige tysker med begejstring om den opgave, som venter ham og resten af det traditionsrige team. ”Der findes masser af eventyr om Ferrari, og om hvordan det er at køre i en rød racer. Nu kan jeg bare bekræfte disse eventyr. Det er ikke bare noget, man siger; det er virkelig en levende legende,” sagde Vettel således efter at være trådt ud af teamets 2012 racer.

”Der er i sandhed noget magisk over det, og jeg vil aldrig glemme det, der skete her i dag.”

Inden den tyske eks-verdensmester forsvandt bag lukkede døre sammen med de ledende skikkelser ppå holdet, nåede han også at udtale sig kort om den store udfordring, som han står overfor: ”Det er åbenlyst, at vi står overfor en stor opgave, men jeg ser meget frem til de udfordringer, som de næste år kommer til at byde på,” sagde Vettel således.

Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Mon ikke tyskeren drømmer om at kopiere landsmanden Michael Schumachers bedrift fra hans tid hos Ferrari 1996-2006?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Palmer håber på Force India Webber har det godt »