Boullier: Kabalen er gået op

McLaren har oprustet forud for 2015 sæsonen, også på den administrative side. Løbsdirektør Eric Boullier er svært tilfreds, for med ankomsten af Peter Prodromou mener Boullier, at kabalen er gået op.

McLarens Erick Bouillier . Copyright McLaren Media

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 29/12 2014 klokken 20:12

”Han er med sikkerhed en vital person at få ombord – hele den aerodynamiske afdeling er blevet omstruktureret med tanke på, at han var på vej,” siger Boullier med et smil til planetf1.com

Peter Prodromou bliver ny chefdesigner hos McLaren og afslutter dermed 8 succesrige år hos Red Bull, hvor han har spillet en afgørende rolle i de 4 på hinanden følgende mesterskaber, og Eric Boullier er tilsyneladende overbevist om, at hans ankomst til Woking markerer starten på noget stort.

”Vi vidste alle sammen, at Prodromou ville være som et kirsebær øverst på kagen. Hans navn er kendt af alle i pitlane, og han tilfører et stort frisk pust og ekstraordinært lederskab til både den aerodynamiske og den tekniske afdeling.”

”Alle var på plads, og vi ventede bare på, at mesteren skulle indtage sin plads. Nu fungerer de som en enhed, og vi har en stærk gruppe under ledelse af Peter. Han er den sidste brik i puslespillet,” slutter en særdeles tilfreds Eric Boullier.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrain har vetoret Schumacher år 1 og Bianchi update »