Nyt junior Formel 1 hold?

I 2016 vil Gene Haas stille til start med et nyt Formel 1 hold med amerikanske rødder. Men selvom han ønsker at starte helt forfra, har han måske allerede sikret sig et junior hold.

Max Chilton . Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/1 2015 klokken 09:01

Som vi tidligere har skrevet, blev den forestående konkursauktion over Marussia Formel 1 holdet stoppet i sidste øjeblik, uden at der kom yderligere frem om hvorfor.

Nye oplysninger, sammen med en hel del rygter, tyder nu på, at det er Gene Haas, der er redningsmanden.

Gene Haas har tidligere udtrykt ønske om at købe en del af konkursboet for at komme bedre fra start med sit nye Formel 1 projekt, hvorfor det ikke er så usandsynligt, at det netop er ham, der har haft den store pengepung fremme.

I første omgang er der ikke noget officielt ude om, at det er Haas, der har valgt at træde ind som ny investor, hvorfor det fortsat er ren spekulation, men der er så meget, der tyder på det, at vi har valgt at skrive om det.

Marussia var i 2014 det bedste af de små hold, endda bedre end Sauber, hvilket kan forsvare, at Haas vælger at træde ind i projektet.

Dog må det formodes, at Haas indgår et forlig med de firmaer, der har penge tilgode, så han ikke skal af med alle 600 millioner kroner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams FW37 fremvist VJM08 præsenteret »